Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Празничният сезон в Горна Оряховица започва на 3 декември

  20.11.2021 09:05
Празничният сезон в Горна Оряховица започва на 3 декември

Със запалването на светлините на коледната елха се открива празничният сезон в Горна Оряховица. Предвидено е това да бъде на 3 декември от 17:30 часа с детски празник пред Общината. Дядо Коледа ще дойде на живо за горнооряховските деца само ако няма нови ограничителни мерки срещу ковида и заболеваемостта в общината продължи да намалява.

Навръх Никулден (6 декември) ще отвори врати традиционният Коледен базар. Къщичките ще бъдат разположени на площад „Георги Измирлиев“ до 31 декември и ще се предлагат захарни изделия, вкусни мезета, вино, детски играчки и коледни сувенири.

Желаещите да се включат в базара могат да получат повече информация в Центъра за информация и услуги на гражданите в Община Горна Оряховица и на тел. 0618 6 05 01/ вътр. 140 или 0618 6 00 04.

Още в началото на ноември започна монтирането на коледната украса по улиците на Горна Оряховица, а тази седмица бе поставена и  голямата елха пред Общината.

Познатите елементи от украсата - влакчето, светещият фонтан, шейната с подаръци на Дядо Коледа, вече са на местата си. Ще бъдат монтирани отново светещият балон и иглуто, които се харесаха на децата миналата година. А новият елемент е изграждането на звездно небе над пешеходната зона между ОББ и кафе „Галерията“.


Ключови думи
Коледна елха Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати