Сряда, 11 Яну 2023
            
Велико Търново Общество

Във ВТУ обсъждат тенденциите в методологията на педагогическите изследвания

  12.10.2022 14:12
Във ВТУ обсъждат тенденциите в методологията на педагогическите изследвания

В Пети корпус на Великотърновския университет днес беше открит Международен научен форум на тема „Методологията на педагогическите изследвания - традиционни и съвременни тенденции“. Научната проява е по проект за насърчаване на изследователската и публикационната дейност на докторанти, млади изследователи и преподаватели от катедра „Педагогика“.

Заместник-ректорът по международната дейност на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ проф. д-р Димитър Димитров откри научното събитие и приветства всички участници от името на академичното ръководство и специално от името на ректора проф. д-р Христо Бонджолов. Проф. д-р Венка Кутева, декан на Педагогическия факултет, също поздрави младите учени, като им пожела здраве и творчески енергия.

Във форума участие ще вземат над 35 учени, а целта е да се постигне обмен между изследователи, докторанти, студенти и техните преподаватели от различни образователни институции в България и в чужбина. По време на събитието жури от изтъкнати учени в областта на Педагогиката ще обсъди най-новите разработки на младите изследователи, а след края на форума всички доклади ще бъдат публикувани в сборник и в специализирани научни списания, които са реферирани и индексирани във WoS.


Ключови думи
ВТУ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати