Вторник, 03 Яну 2023
            
Други

Мъж загина при катастрофа край „Бряста“, други трима пострадаха край Мусина

  04.10.2022 10:28
Мъж загина при катастрофа край „Бряста“, други трима пострадаха край Мусина

46-годишен мъж от Габрово е загинал при катастрофа на пътя В. Търново – Габрово, в района на комплекс «Бряста». Произшествието е станало снощи около 19,00 ч.

По първоначална информация челно са се ударили товарен автомобил «Ситроен», управляван от 46-годишен от Габрово, движещ се в посока от Дебелец към Габрово, и насрещно движещ се лек автомобил »Опел», управляван от 48-годишен мъж от с. Царева ливада. Водачът на товарния автомобил е починал във великотърновската болница, а другият водач е настанен за лечение. Пробата му за алкохол е отрицателна. На другия водач е взета кръвна проба. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Трима са пострадали при произшествие край с. Мусина. Сигнал за случая е получен вчера около обяд.

По първоначална информация са се ударили лек автомобил «Мерцедес», управляван от 52-годишен мъж от В. Търново и товарен автомобил «Пежо», управляван от 34-годишен от Павликени. В резултат на това са пострадали водачът на лекия автомобил, който е настанен за лечение във великотърновската болница и двама пътници от товарния автомобил, които след преглед са освободени за домашно лечение.

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Причините са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.


Ключови думи
катастрофа Бряста Мусина
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати