Събота, 24 Дек 2022
            
Горна Оряховица Общество

На „Мано Тодоров” в Горна Оряховица още са без ток след катастрофата нощес, правят подписка за легнал полицай

  24.09.2022 11:26
На „Мано Тодоров” в Горна Оряховица още са без ток след катастрофата нощес, правят подписка за легнал полицай

На улица „Мано Тодоров” още няма ток, след като нощес автомобил почти събори един от стълбовете по улицата. Улицата е затворена за движение от кръстовището между Стадиона и „Кауфланд” до сервизите „Полет”. Преди малко Пътна помощ откара катастрофиралия автомобил, а пострадалото семейство разчиства пораженията в двора си. Съборена е оградата, но за техен късмет влетелият в двора им автомобил е спрял на сантиметри от тяхната кола. Предстои екипите на Енерго Про да започнат възстановяване на стълба и електричеството по улицата.

Междувременно съседи започнаха подписка с искане за легнал полицай на улицата. Това не е първият инцидент тук. В долната къща няколко пъти са се блъскали автомобили, загинаха двама души при пътни инциденти и въобще си е страшно. Карат като бесни и през нощта, и през деня и няма какво да ги спре. Тази нощ се размина без жертви, но следващият път дали ще имаме този късмет, негодуват хората, живеещи по „Мано Тодоров”. Трябваше да сложат легнал полицай след ремонта на улицата. Но го сложиха толкова, колкото направиха разбития тротоар. Бяха обещали, но още чакаме някой да се сети за нас, казват още хората около пострадалата тази нощ къща. Те са започнали подписка с искане да се монтира неравност на улицата, която да ограничи колите и се надяват този път Общината да им обърне внимание.

Тази сутрин, около 3 часа, BMW, управлявано от 26-годишен мъж от Горски Сеновец, се блъсна последователно в дърво, стълб и събори ограда на „Мано Тодоров”. Младежът е откаран в болница без опасност за живота. Дрегерът на място е отчел 1,66 промила алкохол, взета му е и кръвна проба. В колата е имало още двама мъже, които също са дали положителна проба за алкохол.


Ключови думи
катастрофа Мано Тодоров Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати