Петък, 25 Nov 2022
            
Крими Павликени

Разкрити са 12 престъпления, трима са привлечени като обвиняеми, един е задържан при спецакция в Павликенско

  26.08.2022 13:23
Разкрити са 12 престъпления, трима са привлечени като обвиняеми, един е задържан при спецакция в Павликенско

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността в малките населени места, опазване на обществения ред и безопасността на движение се проведе вчера на територията, обслужвана от РУ – Павликени. Проверките са били съсредоточени в Павликени, Бяла черква, Сухиндол и селата Върбовка и Димча.
Установени са извършителите по 9 преписки, от тях 7 за домови кражби, 1 за унищожаване и повреждане на чуждо имущество и 1 за обсебване на лек автомобил. Образувани са 3 бързи производства – едно за шофиране след употреба на амфетамин и метаамфетамин и 2 за използване на неистински свидетелства за управление на автомобил. Три лица са привлечени в качеството на обвиняеми – за кражба, за закана и за отглеждане на наркотични вещества. Едно лице е задържано за срок до 24 часа по ЗМВР. 
Проверени са общо 54 автомобила, 100 граждани и 27 адреса. Съставени са 9 акта и са наложени 24 глоби по фиш. Заснети са 20 видеоклипа за скорост. Връчени са 5 електронни фиша. Издадени са 3 заповеди за налагане на принудителни административни мерки.
Операцията е реализирана с участието на служители от РУ – Павликени, Свищов, Г. Оряховица  и сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – В. Търново.


Ключови думи
спецакция
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати