Сряда, 23 Nov 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Определиха наградния фонд за Първи градски футболен турнир в Долна Оряховица

  24.08.2022 14:07
Определиха наградния фонд за Първи градски футболен турнир в Долна Оряховица

200 лева е обявената премия за отбора, който ще спечели Първия градски футболен турнир в Долна Оряховица. За втория организаторите са приготвили 100 лева, а на класиралия се на трето място отбор, ще му бъде върната таксата за участие, която е 40 лв. Паричните награди са в турнира за възрастни, а при малките ще има купи, медали и грамоти.

Футболен турнир на малки вратички за деца и възрастни организират в Долна Оряховица на 27 и 28 август. Това е първата проява на новата младежка организация „За добро”, създадена само преди няколко седмици, която си поставя за цел да възроди спортния и културния живот във втория град на общината. Съорганизатор е Кметство Долна Оряховица с помощта на Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”. Срещите ще са на стадиона край града.

Досега са записани 10 отбора във възраст над 18 години, които ще играят на преки елиминации. При малките, където отборите са по-малко, ще се играе в група всеки срещу всеки. Записването за турнира продължава до 9 часа на 27 август. Малко след това ще бъде откриването и започва първата среща на стадиона в Долна Оряховица.


Ключови думи
футболен турнир Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати