Сряда, 09 Nov 2022
            
Велико Търново Други

Областният управител инж. Георги Гугучков и директорът на ОДМВР старши комисар Димитър Машов обсъдиха подготовката на изборите

  10.08.2022 14:05
Областният управител инж. Георги Гугучков и директорът на ОДМВР старши комисар Димитър Машов обсъдиха подготовката на изборите

Областният управител инж. Георги Гугучков проведе работна среща с директора на областната полиция във Велико Търново старши комисар Димитър Машов.

Основен акцент бе подготовката за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври тази година. Двамата обсъдиха координацията между институциите, техническото обезпечаване и гарантирането честността на вота. Беше коментирано и преструктурирането на районните управления в Стражица и Полски Тръмбеш, което по думите на старши комисар Димитър Машов ще повиши ефективността на полицията.

Областният управител инж. Георги Гугучков постави проблема за контрола на движението в област Велико Търново. Той подчерта необходимостта от повишено внимание на водачите на МПС по време на целия летен сезон и с оглед на тежките пътно-транспортни инциденти в региона през последната седмица.

По този повод ще има заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата.

 


Ключови думи
областен управител избори
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати