Вторник, 18 Oct 2022
            
Горна Оряховица Общество

Пожар изпепели къща в Долна Оряховица, Кметството призова за помощ за семейството, останало без дом

  19.07.2022 15:50
Пожар изпепели къща в Долна Оряховица, Кметството призова за помощ за семейството, останало без дом

Поредната трагедия, причинена от огнена стихия, се разигра в Долна Оряховица днес по обяд. Пожар изпепели почти напълно къща и остави без покрив и покъщина семейство, което и без това е в трудно материално положение.

Причините за пожара се изясняват, вероятно става въпрос за повреда в ел. инсталацията. Цялата къща, която е с кара таван, е пламнала много бързо и въпреки че пожарната е пристигнала веднага, след потушаването на огъня са останали само стените.

Детето, което е било вътре, когато тръгнал огънят се е разминало само с уплаха. Изгоряло е обаче цялото имущество на семейството. В момента бащата се лекува в специализирано заведение и майката се грижи сама за сина си. Двамата ще бъдат настанени в Приюта в Горна Оряховица, но имат нужда от всичко, защото са останали с по една тениска на гърба си. Молим всеки, който може да помогне, да подаде ръка, призова кметът Йордан Байчев.

Който има възможност да помогне, може да се свърже с Кметството в Долна Оряховица, за да се уточнят нуждите на семейството.


Ключови думи
пожар Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати