Събота, 08 Oct 2022
            
Горна Оряховица Светски

Рождени дни и партита в състезания и битки във виртуалната реалност предлага на тийнейджърите VORTEX

  09.07.2022 09:04
Рождени дни и партита в състезания и битки във виртуалната реалност предлага на тийнейджърите VORTEX

В Горна Оряховица няма много места (да не кажем, че въобще няма), където вече порасналите ни деца да отпразнуват рождения си ден, забавлявайки се с приятели. Детските центрове са ориентирани към малките, а младежите, които току-що са се освободили от нуждата да бъдат непрекъснато надзиравани от родителите си, няма къде да отидат, освен в кръчмите.

Тази празнина запълва единствената в областта зала за виртуални приключения VORTEX, която се намира в новите блокове на квартал „Пролет” срещу храма „Св. Три Светители”. Комплексът предлага най-новите и най-популярни сред младите хора игри на PlayStation и във виртуална реалност.

Новото предложение за залата е колективни забавления за рождени дни или други празници. До 3 часа свободна игра за цялата компания, като няма ограничение за броя гости, е 140 лева. Домакините предлагат и фотосесия на събитието, както и добре организирано и сигурно забавление. Рожденикът съответно си осигурява почерпката за своите гости. От вас храната, от нас забавата, канят от VORTEX.

Всъщност възможността за парти във виртуална реалност е не само за малките, но и за всички любители на игрите. От 12 до 120-годишни са добре дошли да споделят своя празник в състезания и битки от най-ново поколение, казват още домакините от VORTEX.


Ключови думи
VORTEX
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати