Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество Павликени

Христо Кавалски: Празникът на Павликени отразява всички нас

  29.06.2022 10:55
Христо Кавалски: Празникът на Павликени отразява всички нас

Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели на Павликени,

От името на всички нас, членовете на Общински съвет – Павликени се обръщам към Вас с най-сърдечни поздрави по случай празника на град Павликени!

Посрещаме с вълнение празника на нашия град, който отразява всички нас, с нашето многообразие, с нашите мечти, вълнения и стремежи; с нашите различия, но и с всички неща, които ни свързват. На първо място сред тях е нашата обич към Павликени!

Днес ние надграждаме родолюбивото дело на хиляди наши предшественици, които съграждаха Павликени. Това са хората, които са били  преди нас и носим дълбоко в сърцата си! Да  си спомним за тях и за завещаното от тях!

Нека си поставим приоритет самите ние да развиваме своя град и да го пазим! Нека всеки ден да предизвикваме себе си за по-добри дела, за да пребъде градът ни! Нека в този ден си пожелаем да сме здрави и задружни, за да правим живота си по-добър!

От все сърце пожелавам здраве, щастие, успехи във всичко, което желаете и много нови благополучни начинания за добруването на всеки от жителите на Павликени и на общината!

Честит празник!

Христо Кавалски, председател на Общински съвет - Павликени


Ключови думи
Христо Кавалски
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати