Сряда, 28 Сеп 2022
            
Общество Павликени

Инж. Емануил Манолов: Пожелавам датата 29 юни да донесе още повече поводи за гордост и високо самочувствие, че сме жители на град Павликени

  29.06.2022 09:31
Инж. Емануил Манолов: Пожелавам датата 29 юни да донесе още повече поводи за гордост и високо самочувствие, че сме жители на град Павликени

Уважаеми съграждани,

приятели и гости на Павликени,

днес е 79-та годишнина от обявяването на Павликени за град. За мен е чест, че за 11-ти пореден път мога да се обърна към Вас като кмет на общината и да Ви честитя тази светла дата.

Летоброенето в Павликени започва преди повече от 2000 г. За това време множество умни, способни, борбени, напредничави хора през различни епохи, през различни премеждия и при ред други обрати на историята са се грижели нашият регион да се развива и да бъде добро място за живеене. Продължаваме тази работа и днес, и в утрешния ден – всеки павликенчанин, според способностите си, да допринася за общото ни благо.

Положителните промени в нашия град са факт и трябва да имаме очи да ги видим! Постигнахме много неща, които преди 11 години изглеждаха немислими, а днес ги приемаме за даденост. Резултатите са видими, но няма да спрем дотук – имаме нови цели за постигане и нови проекти за изпълнение. Веднъж набрали скорост за развитие във вярната посока, всички ние искаме и повече, и по-бързо да се случват нещата в нашия град и в цялата община.

Пожелавам датата 29 юни да донесе още повече поводи за гордост и високо самочувствие, че сме жители на град Павликени. Нека са още повече обществените придобивки от полза за всички нас!

За празника на нашия град отправям към Вас и сърдечните си пожелания за здраве, благоденствие и много успехи. Нека да са пълни душите и сърцата ни - с обич, с благодарност и човещина.

Да пребъде Павликени!

Честит празник!

Инж. Емануил Манолов, кмет на община Павликени


Ключови думи
инж. Емануил Манолов празник на Павликени
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати