Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ привлече Живко Петков и Евгений Илиев

  23.06.2022 09:53
„Етър“ привлече Живко Петков и Евгений Илиев

С нови две попълнения се подсили „Етър“ за предстоящия сезон. Нападателят Живко Петков и офанзивният халф Евгений Илиев парафираха договори с „виолетовите“. Контрактите и на двамата са за по една година.

Живко Петков е роден на 15 февруари 1993 г. в Бургас. Висок е 190 см и играе като централен нападател. Кариерата му преминава през “Нефтохимик”, “Поморие”, “Черно море” и “Хебър”. 29-годишният таран идва от “Хебър” (Пазадржик), където бе голмайстор в последното първенство с 14-те си попадения, като се разписа и в двата мача срещу етърци. В професионалния футбол има над 240 мача със 70 гола.

Евгений Илиев е роден на 3 март 2003 г. в София, висок е 176 см и играе като външен десен полузащитник. Юноша е на “Септември” (София), а миналия сезон бе в “Марек”, където бе основен играч с 29 мача през сезона.

С тях новите попълнения на „виолетовите“ стават пет, като преди това бяха привлечени Радослав Терзиев, Олег Димитров и Христо Митев.

„Етър“ се надява с привличането на Живко Петков и Евгений Илиев сериозно да бъде подсилена „болярската“ атака и им пожелава успехи с виолетовия екип.


Ключови думи
Живко Петков Евгений Илиев Етър
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати