Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Приключенци отново ще търсят Ключа на Горна Оряховица

  14.05.2022 12:56
Приключенци отново ще търсят Ключа на Горна Оряховица

За втори път Сдружение „Горнооряховски младежки парламент”, съвместно с Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”, организира забавна и развлекателна дейност за деца и родители - спортно ориентиране сред природата в търсене на Ключа на Горна Оряховица.

Хора от всички възрасти с приключенски дух са добре дошли на 4 юни (събота) от 10 часа между механа „Бохеми” и парк хотел „Джевана” в град Горна Оряховица, за да се включат в търсаческото изпитание.

Спортното ориентиране изисква състезателите да се ориентират в непозната местност сред природата, използвайки навигация, като се придвижва с помощта на карта, а в игровата версия и телефон. Целта е да се открият и посетят в определен ред контролни точки, отбелязани по предварително очертан маршрут на картата, като се избира възможно най-краткия и бърз път.

В „Ключът на Горна Оряховица” класирането се определя от времето, за което състезателите са преминали своя маршрут от старта до финала, преминавайки през всички контролни точки и подреждайки вярната дума от събраните по пътя букви.
Ако имате интерес и решите да предизвикате себе си, запишете се за участие до 30 май 2022 година.


Ключови думи
Ключът на Горна Оряховица спортно ориентиране
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати