Вторник, 27 Сеп 2022
            
Други Свищов

ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ обявява състезание за мобилно приложение

  08.05.2022 08:01
ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ обявява състезание за мобилно приложение

На 16.05.2022 г. от 15:00 часа, в аулата на Търговската гимназия ще се проведе състезание „Най-добра идея за мобилно приложение“. Негов организатор е домакинът - ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ в Свищов. В състезанието могат да участват индивидуално ученици от VII и VIII клас на училищата от територията на община Свищов.

Те следва да представят собствена идея за мобилно приложение в една от категориите Туризъм; Икономика; Образование. Идеята трябва да се представи в рамките на 10 минути (включително въпросите на журито) под формата на мултимедийна презентация или по друг оригинален начин.

Представените в състезанието "Най-добра идея за мобилно приложение" проекти ще бъдат оценявани от компетентно жури, съставено от учители, академичен преподавател и представители на работодателите - партньори на Търговската гимназия.

При оценяването ще се имат предвид дизайнът, сложността на мобилното приложение- неговата сигурност, очакван пазарен дял, съдържание, навигация, представяне на проекта пред публика

Всеки от посочените критерии се оценява от 0 до 10 точки. Крайният резултат е средно аритметичната стойност на оценките на членовете на журито. Максимален брой точки - 70.

Крайният срок за записване е 13 май, 23:59 минути, ТУК. Резултатите и наградите ще бъдат обявени същата вечер на сайта и официалната Фейсбук страница на Търговската гимназия./ сн. организатори


Ключови думи
ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ състезание за мобилно приложение
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати