Петък, 30 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Златните хандбалисти на „Локомотив” подариха един от медалите си на кмета

  14.04.2022 10:52
Златните хандбалисти на „Локомотив” подариха един от медалите си на кмета

Кметът инж. Добромир Добрев и заместникът му с ресор „Спорт” Стефчо Алипиев се срещнаха с част от отбора на ХК „Локомотив”, който спечели Купата на България за мъже и така постигна най-големия успех за горнооряховския спорт в колективните игри.

Бях изключително щастлив и горд от вашата победа, поздрави инж. Добрев, който имаше възможността да връчи Купата на победителите след финала на турнира срещу „Шумен 61”. Вие сте пример как с много работа, изграждане на екип и с огромно желание мечтите се сбъдват и успехите идват. Очакваме златни медали и от шампионата, това е вашата година, момчета, каза още кметът.

Без подкрепата на родителите, спонсорите и Общината този успех нямаше да е възможен. Благодарим ви, че винаги сте били до нас, каза президентът и старши треньор на ХК "Локомотив" Йордан Димитров.

По време на срещата бе обсъдена и ситуацията с новата спортна зала. Общината започна предпроектни проучвания, има идея за терен, но в разгара на икономическа криза не може да се справи сама с такава инвестиция. Ще търсим програми, по които можем да кандидатстваме за финансиране, за да решим този проблем, коментира кметът.

В края на срещата хандбалистите подариха един от златните медали на кмета и обещаха още един след края на шампионата. „Локо” влиза като фаворит в плейофите на първенството, но все пак му предстоят още мачове срещу най-силните отбори.


Ключови думи
хандбал Локомотив Добромир Добрев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати