Неделя, 02 Oct 2022
            
Горна Оряховица Други

Горнооряховският младежки парламент организира велопоход и празник край хижа „Божур” на Цветница

  12.04.2022 14:42
Горнооряховският младежки парламент организира велопоход и празник край хижа „Божур” на Цветница

Горнооряховският младежки парламент със съдействието на Община Горна Оряховица организира неделен велопоход до хижа „Божур” на Цветница 17 април. Началната точка за колоездачите е автокомплекс „Полет 90” в 10 часа, а всички, стигнали до хижата, ще могат да се включат в празника, подготвен от организаторите.

На Божур поляна от 11:00 часа започват танците на Клуб за народни хора „Жива вода” с хореограф Цанко Михайлов и Стефани Карастоянова към Н Читалище „Развитие 1884” от Поликраище, Фолклорен клуб „Българка“ към Читалище „Съединение 1888” от Драганово, индивидуални изпълнители от Школата за народни песни с ръководител Вяра Петрова. Младежки театър „Алтернатива” с ръководител Симеон Христов ще се включи със забавни скечове. Участие със свой велолъч ще има и на организацията за групово движение и здраве за всеки Turnovo RUNS. Гостите от Велико Търново подготвят и много забавни игри.

Всеки участник трябва да се погрижи за наличие на лични предпазни средства за управление на велосипед; да следва определените от организаторите маршрути; да спазва приетите противоепидемични мерки, свързани с COVID-19; да спазва етични взаимоотношения и колегиалност към другите участници; да се погрижи според своите нужди за наличието на вода и храна; Децата до 12 г. следва да са с придружител.

Ако обичате да спортувате, да се забавлявате и да се срещате и общувате с нови хора, то ние ще ви очакваме на 17 април от 10:00 часа, канят организаторите.


Ключови думи
велопоход Младежки парламент Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати