Вторник, 27 Сеп 2022
            
Други Елена

Пролетно почистване предстои в Елена

  12.04.2022 10:16
Пролетно почистване предстои в Елена

Станалата вече традиционна акция по доброволно пролетно почистване на град Елена тази година ще се проведе на 15 април (петък).

Всички желаещи да се включат могат да го направят, като изберат подходящ терен, който да почистят. Това може да е междублоково пространство, градинка, стълбище, паркинг – все места, свързани с ежедневния  живот.

Събраните отпадъци следва да бъдат поставени в или до контейнерите за смет, а храстите и клоните, които се почистват, трябва да бъдат нарязани на по-малки размери, за да се извозят на регламентираните за целта места.

Община Елена също ще се включи в пролетното почистване. По тази причина след 13:00 часа на 15.04.2022 г. администрацията ще работи в намален състав, без това да пречи на нормалното обслужване на гражданите и приемането на техните заявления за услуги.

В сутрешните часове на петъчния ден ще бъдат облагородени детските площадки чрез оформяне на храстовата растителност, поставяне на кошчета, подмяна на повредени дървени елементи на пейки и други.

В 13:00 часа със сборен пункт парк „Калето“ желаещите да се включат в акцията ще бъдат разпределени на групи и ще се насочат към определени замърсени участъци.

С участието си в почистването на града ще покажем, че не сме безразлични към чистота и привлекателността му, казват от Общината. 


Ключови думи
пролетно почистване Елена
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати