Събота, 01 Oct 2022
            
Велико Търново Спорт

„Етър” продължава дарителската инициатива „Спортът е дар”

  18.03.2022 11:36
„Етър” продължава дарителската инициатива „Спортът е дар”

Като част от дългосрочната стратегия за развитие на детско-юношеския футбол в града, ръководството на “Етър” продължава дарителската инициатива “Спортът е дар” и се надява на подкрепа от феновете на отбора. Събраните средства ще се инвестират в подобряване на спортната инфраструктура на стадиона в гр. Дебелец, който се използва за подготовка на мъжкия отбор, а след реконструкцията ще бъде използван и от отделни набори от школата на клуба.

И на днешния мач срещу “Ботев-2” (Пловдив) на стадион „Ивайло“ ще бъдат разположени кутии, в които феновете могат да предоставят своите дарения и да се включат в инициативата. Кутии ще има във фенмагазина и на входа на стадиона откъм Спортния диспансер. На предишния мач срещу “Миньор” бяха събрани 138.10 лв. Благодарим на всички, които се включиха, казват от клуба.

Инициативата е част от проект „СПОРТЪТ Е ДАР“, който се изпълнява съвместно между ФК “Етър”, ФК “Ботев” (Дебелец) и СК “Болярчета”, с подкрепата на Община Велико Търново и Кметство Дебелец.

Към момента с помощта на всички дарители от началото на кампанията успяхме да закупим голяма част от нужните материали за изграждане на осветлението, допълват още от клуба./ сн. www.etarvt.bg


Ключови думи
Етър Спортът е дар
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати