Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” победи „Янтра” (Полски Тръмбеш) в последната контрола

  12.02.2022 19:56
„Локомотив” победи „Янтра” (Полски Тръмбеш) в последната контрола

Последната контролна среща от подготвителния период преди подновяването на първенството завърши с победа на „Локомотив” над „Янтра” (Полски Тръмбеш). Двата отбора са сред претендентите за челните позиции в Северозападна трета лига. На полусезона „Локомотив” е на четвърто място, а „Янтра” на седмо. В есенния сблъсък от първенството отборът от Полски Тръмбеш измъкна победата с 1:0. В днешната контрола с този резултат победи „Локомотив”.

Мачът се игра на терена в Долна Оряховица, а единствения гол в мача отбеляза завърналият се в „Локо” Кристиян Райчев.

За „Локомотив” започнаха Иван Петров, Мартин Минчев, Денислав Николов, Ивайло Велчев, Стефан Иванов, Емил Копаранов, Делян Дончев, Янислав Цачев, Кристиян Райчев, Красимир Гавазов, Димитър Байдаков.

„Последна проверка преди старта на първенството. Доволен съм от видяното на терена от нашия отбор, но не съм доволен от липсата ни на самочувствие в последната третина. Физически и тактически стоим много добре. Цецо Петров (помощник треньорът) е подготвил отбора по най-добрия начин. Мисля, че сме готови за старта на първенството”, коментира след мача старши треньорът Светлин Иванов.

Първенството в Северозападна трета лига се подновява на 19 февруари (следващата събота). „Локомотив” ще бъде домакин на последния в класирането „Ювентус” от Малчика.


Ключови думи
Локомотив Янтра Полски Тръмбеш футбол
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати