Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” загуби контролата с „Черноломец” в Долна Оряховица

  06.02.2022 19:13
„Локо” загуби контролата с „Черноломец” в Долна Оряховица

Вторият във временното класиране на Североизточна трета лига „Черноломец” Попово победи в контрола четвъртия в Северозападна трета лига „Локомотив” Горна Оряховица. Мачът се игра на терена в Долна Оряховица, като старши треньорът на домакините Светлин Иванов пусна съвсем различен състав от този, който гостува вчера на „Лудогорец II”. Повече време за игра получиха юношите, а се получи мач с положения и пред двете врати.

Гостите поведоха с гол на Радослав Матеев и това беше единственото попадение за първата част. Веднага след подновяване на играта Димитър Байдаков изравни. Малко преди края на срещата обаче Симеон Дочев донесе победата на отбора от Попово.

"Поредна проверка, в която успях да проверя възможностите на всички играчи в игрова обстановка. Вече съм готов с основната група за официалните мачове, които ни предстоят. Остава ни само да възстановим добре играчите ни, особено тези, които играха по два мача миналата и тази седмица. Срещу "Спартак" Плевен и "Янтра" Полски Тръмбеш ще избистрим състава за първия кръг от северозападната трета лига срещу "Ювентус" Малчика. От видяното до тук съм доволен от потенциала на отбора и се надявам да покажем добри игри през сезона", коментира треньорът Светлин Иванов.

„Локомотив”:  Зехнур Чаушев, Стефан Иванов, Марин Пендов, Ивайло Велчев, Йордан Стратев, Делян Дончев, Емил Копаранов, Янислав Цачев, Никола Какамъков, Тодор Бакърджиев, Димитър Байдаков.

Следващата контрола на „Локо” е с временния лидер в Северозападна трета лига „Спартак” Плевен. Мачът ще се играе на 9 февруари, часът и мястото се уточняват.


Ключови думи
Локомотив футбол Черноломец Попово
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати