Вторник, 27 Сеп 2022
            
Икономика

Народният представител Димитър Николов: Улиците съвсем скоро ще останат на тъмно

  13.01.2022 13:44
Народният представител Димитър Николов: Улиците съвсем скоро ще останат на тъмно

По време на кампанията през октомври предупреждавахме, че общините ще останат на тъмно, ако не се намери работещ механизъм за компенсации. Тревогите ни се оказаха основателни. Кметове, колегите от общинските съвети обсъждат въвеждане на режим на уличното осветление.

Това заяви днес, по време дебата по проект на парламентарната група на ГЕРБ – СДС за компенсации на крайните небитови потребители на ток народният представител Димитър Николов.

Уличното осветление е от онези публични услуги, които най-пряко засягат българските граждани, защото хората се интересуват от това, което се случва на тяхната улица. Прекрасно знаем, че ако улиците останат неосветени в малките часове, това е реална предпоставка за увеличаване на престъпността. Промяната в качеството на живот на българските граждани ще продължи да пада, ако не се приложат бързи и ефективни мерки за подкрепа на крайните потребители извън бита. Като представител, който идва от местното самоуправление, съм се ангажирал да бъда един застъпниците и гласовете на българските общини в Народното събрание.За разлика от други колеги от нашия избирателен район, не съм забравил от къде съм тръгнал, защо съм в НС и къде отивам, каза още Димитър Николов.


Ключови думи
ток Димитър Николов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати