Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Велико Търново Общество

Две инициативи организира преди Коледа Ротаракт клуб – Велико Търново

  13.12.2021 10:06
Две инициативи организира преди Коледа Ротаракт клуб – Велико Търново

Две чудесни инициативи организират преди Коледа и Нова година младежите от Ротаракт клуб – Велико Търново. Те канят всички граждани и гости на старата столица да се присъединят към кампаниите им “За малките герои” и “За лапичка с любов”, като посетят Коледния базар в парк „Марно поле“ и тяхната Ротакъщичка на 18 и 19 декември между 10 и 19 часа.

Тези, които решат да подкрепят младежите в благородните им каузи, ще получат магнитче или календар, с чието закупуване ще бъде подпомогнат Общинският приют за кучета.

Организиран е и базар “От деца за деца” с детски ръчни творби. За това ротаракторите специално благодарят на своите помощници от ЦДГ “Слънчев дом” и на малчуганите от първа група на детска градина "Пролет" - гр. Севлиево, с учител Миглена Гаджева.

Освен детските творби, за базара са дарени и предмети, изработени от приятели на клуба.

Подкрепяйки някоя от двете кампании, 100 % от събраните средства ще бъдат насочени към определената кауза, посочват от Ротаракт – Велико Търново.

"За малките герои" е кампания за подобряване на условията в детското отделение на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", където със събраните средства ще бъдат реновирани стаи.

“За лапичка с любов” е инициатива, с която ще бъде подкрепен Общинският приют за кучета.

Ние вярваме, че чрез добрината сме способни да спасим света! Наближаващите празници ни вдъхновяват да споделяме своята топлина, споделят младежите от Ротаракт клуб.

 


Ключови думи
Ротаракт
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати