Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Общество

Ротаракт клуб - Велико Търново организира кампанията „Купи и дари”

  29.11.2021 22:37
Ротаракт клуб - Велико Търново организира кампанията „Купи и дари”

Ротаракт клуб - Велико Търново организира традиционната кампания „Купи и дари”. Инициативата ще се проведе от 1 до 26 декември, съобщават младежите от хуманитарната организация.

Кампанията е насочена към подпомагане на хора в неравностойно положение с хранителни продукти, с почистващи и перилни препарати от първа необходимост за домакинствата.

Обектите са девет на територията на град Велико Търново: магазини „СВА Класико” в кв.”Картала”, в кв.”Бузлуджа” (над сп.”Качица”), в МОЛ – Велико Търново, до Полицията и на ул. Мармарлийска; магазини „Стиви” в кв.”Кольо Фичето” и кв. “Бузлуджа”; магазини „Хаджирадеви” на ул.”Велики Преслав” (над МОБАЛ Д-р „Стефан Черкезов”) и на ул. „Филип Тотю” (под стадион „Ивайло).

В специални колички, разположени на видни места, близо до изходите на магазините, и брандирани с рекламни материали на кампанията „Купи и дари”, ще се събират олио, зехтин, оцет, брашно, боб, леща, ориз, консерви, захар, макаронени и захарни изделия и други продукти с дълготраен срок на годност, както и почистващи и перилни препарати.


Ключови думи
Ротаракт Купи и дари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати