Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Други

Коледари и „Джуниър Бенд“ ще гостуват на Коледния базар във Велико Търново всяка събота

  08.12.2021 16:52
Коледари и „Джуниър Бенд“ ще гостуват на Коледния базар във Велико Търново всяка събота

Обичаният от малки и големи Коледен базар във Велико Търново ще стане още по-атрактивен за жителите и гостите на Старата столица. Всяка събота до Рождество Христово сред къщичките в парк „Марно поле“ ще гостуват коледари от Професионален фолклорен ансамбъл „Искра“. Заедно с тях ще бъдат и талантите от ученическия духов оркестър към СУ „Емилиян Станев“, които ще зарадват всички с коледни и празнични песни.

Музикантите от „Джуниър Бенд“ ще огласят Коледния базар в съботните 11 и 18 декември от 11:00 ч. Танцьорите и певците от ПФА „Искра“ ще веселят посетителите на коледното градче в същите дни, както и навръх Рождество Христово (25 декември), но от 11:30 ч.

Коледният базар работи всеки ден до края на годината. В 33 къщички и празнично украсени дървени павилиони всеки може да намери желания подарък за своите близки и приятели. Част от базара са и няколко благотворителни инициативи – със свои щандове разполагат социалните услуги („Ние можем“), „Приятели на животните ВТ“, Ротаракт и Интеракт и др.


Ключови думи
Коледен базар Джуниър бенд
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати