Вторник, 08 Мар 2022
            
Велико Търново Други

Тържествено запалиха светлините на коледната елха в СУ „Емилиян Станев“

  03.12.2021 09:15
Тържествено запалиха светлините на коледната елха в СУ „Емилиян Станев“

Тържествено запалиха светлините на коледната елха в СУ „Емилиян Станев“. Ръководството на най-голямата гимназия в областта организира такова тържество за първи път и в него се включиха най-малките възпитаници на училището. Малчуганите аплодираха бурно грейването на елхата и след това дълго танцуваха под звуците на най-популярните коледни песни.

Третокласничката Йоана Тодорова откри празника в СУ „Емилиян Станев“ и поздрави всички със стихотворението „Коледна нощ“. А след нея тържеството продължи с изпълнения на най-прочутия детски духов оркестър н България – „Джуниър бенд“.

„Децата имаха нужда да се отпуснат и да се позабавляват след тези три напрегнати седмици, които имаха, откакто са се върнали в училище. Те преживяха и дългото стоене вкъщи, и скоростното обучение за работа в платформата „Тиймс“, и стреса около тестването, затова решихме, че ще им подарим тази вечер, за да им вдигнем настроението и самоувереността. Надявам се и те, и родителите им, които ги чакаха, за да ги заведат вкъщи, да са се прибрали с повече настроение“, коментира зам. директорът на гимназията Антоанета Палангурска, на която се падна честта да запали коледните светлини във фоайето на училището.


Ключови думи
СУ Емилиян Станев коледна елха
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати