Сряда, 28 Сеп 2022
            
Други

Екшън на пътя между Балван и Велико Търново – две коли се опитаха да изхвърлят трета от платното

  17.11.2021 10:14
Екшън на пътя между Балван и Велико Търново – две коли се опитаха да изхвърлят трета от платното

Досъдебно производство за хулиганство е започнато в полицейското управление във Велико Търново. Работата по случая е започнала след сигнал в 22,48 ч. от 18-годишна от Павликени. Момичето сигнализирало, че два автомобила преследват колата, в която пътува по главен път София – Варна, в участъка между с. Балван и В. Търново и се опитват да я изхвърлят от пътното платно.

На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който установил катастрофирал в мантинела лек автомобил «Ауди», управляван от 39-годишен от Бяла черква, с трима пътници от Павликени. В близост до него са установени още два автомобила – «БМВ», управляван от 19-годишен от с. Балван, с двама пътника от същото село, и още един лек автомобил «Ауди», управляван от 19-годишен от с. Леденик.

В хода на извършената проверка е изяснено, че водачът на БМВ-то е извършил непростойни действия, грубо нарушаващи общественияред, като деянието е извършено при управление на автомобила.

При проверка на водача на аудито за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин. Той е дал кръвна проба за химичен анализ.

Започнато е досъдебно производство.


Ключови думи
Балван
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати