Понеделник, 14 Фев 2022
            
Избори 14 ноември 2021

Патриотизмът обединява най-младите кандидати и доайените в листата на ВМРО-БНД

  09.11.2021 10:10
Патриотизмът обединява най-младите кандидати и доайените в листата на ВМРО-БНД

ВМРО е кауза, която обединява най-младите кандидати за народни представители Пламен Борисов и Божидар Бурнев и тези с достатъчно житейска философия, един от които е бизнесменът Тодор Кутрев.
Тодор Кутрев е номер 5 в листата на ВМРО-БНД и представлява общинската организация в Павликени, чийто председател е от години.

Казва, че не познава друга политическа сила, която така да милее за Отечеството ни, за всички българи и за тези, които живеят в Македония. „Да се бориш за правата на българите в Македония е наистина смислена и благородна цел. Затова ВМРО е моята кауза, защото ВМРО е България“, категоричен е Тодор Кутрев. Той се занимава с дребен бизнес и обяснява, че това е онази част от родната икономика, която би трябвало да е гръбнакът й, но дребните бизнесмени са най-страдащите. „Държавата изобщо не помага на такива като мен. Когато някой ме попита, а с какво искаш държавата да ти помага, вече казвам - с нищо, само да не ми пречи. Повече от всичко обаче искам да бъде горди и достойни българи, а не да се лашкаме от едната страна на махалото до другата и да се съгласяваме с всички външни сили. България я има повече от 1300 г. и пак ще я има. Въпросът е кой от нас ще остане в историята и кой ще бъде забравен. Няма да е ВМРО, защото ВМРО е България“, казва Тодор Кутрев.

Пламен Борисов е номер 4 в листата на ВМРО - БНД. Той е от Свищов, представител е на гражданската квота и е един от най-младите кандидати.


„ВМРО е гласът на здравомислещия национален патриотизъм и консерватизъм. Харесва ми това, че членовете на тази организация не държат да са най-шумните в стаята, но държат на разумното обяснение на посланията им към хората. Самите хора инстинктивно посягат към тях в трудни времена, защото търсят опора в познатото, в стабилното, което е всъщност и въпрос за ценностната им система и това най-ясно си пролича по време на тази пандемия, която се случи“, казва Пламен Борисов и признава, че живеем в уродлив свят без координатна система, без котви, които да привързват човека към родното място, към семейството, към общността, която те е изградила като личност. На фона на всичко това, ВМРО е организацията с политическа идеология.


Божидар Бурнев е номер 8 и е най-младият в кандидатската листа на ВМРО - БНД.

Самият той признава, че младостта му и липсата му на опит само го мотивират. „Мога да се уча, мога да трупам знания и умения и да бъда полезен точно, защото съм млад и имам куража да мечтая България да прави все по-големи крачки напред“, казва Божидар Бурнев, който работи и учи едновременно. И допълва: „За мен националните ценности, които ще ни обединят, са свързани със семейството, образованието и възпитанието в родолюбие. Намирам тези идеи във ВМРО, затова съм убеден, че всеки глас за ВМРО, е глас в името на морала и свободата ни“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
ВМРО
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати