Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Хандбалният „Локомотив” загуби от „Пирин-64” в Гоце Делчев

  08.11.2021 10:35
Хандбалният „Локомотив” загуби от „Пирин-64” в Гоце Делчев

В „Неврокоп Арена“ се проведе едно от дербитата на VII кръг на елитната републиканска хандбална група между отборите на „Пирин-64” (Гоце Делчев) и „Локомотив“ (Горна Оряховица). Бърз и динамичен хандбал демонстрираха отборите още от самото начало на срещата. Домакините първи откриха за 2:0. Гостите възстановиха равенството и на свой ред излязоха напред в резултата. Последваха минути на равностойна игра с размяна на голове и ново равенство. Минути преди края неточности в нападение на „железничарите” дадоха шанс на неврокопчани да изравнят и поведат 11:8 в края на полувремето.

Домакините започнаха втората част по-съсредоточени, отбелязаха три безответни гола и постепенно увеличиха преднината си. Горнооряховските хандбалисти вдигнаха оборотите и успяха да съкратят разликата до три гола. В оставащото време гостите не успяха да стигнат до изравняване и отстъпиха с 24:19 в края на мача.

„Локомотив”: Георги Маринов, Стефан Димитров, Любослав Димитров, Владислав Йоргов, Тодор Калчев, Петър Николов, Емилиян Синигеров, Николай Генов, Димитър Георгиев, Георги Стоянов, Георги Кръстев, Божидар Симеонов, Иван Петков.

 


Ключови думи
хандбал Локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати