Петък, 21 Яну 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Хандбалният „Локомотив” загуби от „Пирин-64” в Гоце Делчев

  08.11.2021 10:35
Хандбалният „Локомотив” загуби от „Пирин-64” в Гоце Делчев

В „Неврокоп Арена“ се проведе едно от дербитата на VII кръг на елитната републиканска хандбална група между отборите на „Пирин-64” (Гоце Делчев) и „Локомотив“ (Горна Оряховица). Бърз и динамичен хандбал демонстрираха отборите още от самото начало на срещата. Домакините първи откриха за 2:0. Гостите възстановиха равенството и на свой ред излязоха напред в резултата. Последваха минути на равностойна игра с размяна на голове и ново равенство. Минути преди края неточности в нападение на „железничарите” дадоха шанс на неврокопчани да изравнят и поведат 11:8 в края на полувремето.

Домакините започнаха втората част по-съсредоточени, отбелязаха три безответни гола и постепенно увеличиха преднината си. Горнооряховските хандбалисти вдигнаха оборотите и успяха да съкратят разликата до три гола. В оставащото време гостите не успяха да стигнат до изравняване и отстъпиха с 24:19 в края на мача.

„Локомотив”: Георги Маринов, Стефан Димитров, Любослав Димитров, Владислав Йоргов, Тодор Калчев, Петър Николов, Емилиян Синигеров, Николай Генов, Димитър Георгиев, Георги Стоянов, Георги Кръстев, Божидар Симеонов, Иван Петков.

 


Ключови думи
хандбал Локомотив