Понеделник, 16 Май 2022
            
Избори 14 ноември 2021

Спортната общност със силна подкрепа за Димитър Николов

  06.11.2021 13:11
Спортната общност със силна подкрепа за Димитър Николов

Своята подкрепа за третия в листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС Димитър Николов заявиха знакови лица от спортната общност в региона. Позицията им не е случайна - професионалният път на Николов е пряко свързан със спорта.

Освен дългогодишен спортен журналист, в периода 2015 - 2019 г. Димитър Николов е председател на Постоянната комисия по младежта и спорта в Общинския съвет в Горна Оряховица. Николов е сред хората, които най-добре познават проблемите в сферата.

Клубната легенда на „Локомотив“ Ангел Минчев: Знам отношението на Димитър Николов към хората

Клубната легенда на футболния „Локомотив“ заяви подкрепата си за кандидата за народен представител от ГЕРБ – СДС Димитър Николов. Двамата се познават от десетилетия, а приятелството им продължава и до днес.

Знам отношението на Димитър Николов към хората. Призивът ми е напред и нагоре, сподели Ангел Минчев.

Приятелството винаги е отговорност и подкрепа. И аз съм благодарен, че имам хора в живота си, които мога да нарека истински приятели. Такъв човек е футболната легенда Ангел Минчев. Има приятели, които са за дълъг път. Благодарен съм за отношението и подкрепата, от своя страна сподели Димитър Николов.

Футболният съдия Камен Алексиев: Димитър Николов съхрани демократичните ценности

Познавам Димитър Николов от 25 г., още от времето, когато беше млад спортен журналист. Николов доразви качествата си и съхрани демократичните ценности както в местната власт, така и в двата поредни парламента, в които бе избран. В негово лице областта ще има достоен народен представител, който никога няма да забрави хората, категоричен е Алексиев.

Благодарен съм, че професията ме е срещнала с ценни и наистина стойностни хора. Общите демократични ценности укрепиха и доразвиха приятелството ми с Камен Алексиев. Хубаво е, когато може да се допиташ до хора с повече житейски и политически опит. Благодаря за подкрепата, сподели Димитър Николов.

Николай Михайлов, треньор по спортна акробатика: Гордея се, че Димитър Николов е мой приятел

Ще се опитам да изключа факта, че с Димитър Николов сме приятели от много години и ще говоря за човека, който умее да слуша, да разбира и да помага на хората.

Ще кажа само нещо кратко за човека с главно „Ч”. Димитър Николов е сред малкото хора, които са способни да влязат в положението на другите, да изслушат лично проблемите им и да помагат, без да търсят някакъв свой интерес. Той е от тези, които предлагат подкрепа, без да търсят благодарност. Заради това се е доказал, без да иска някакво признание.

Гордея се, че познавам такъв човек и още повече се гордея, че той е мой приятел.

Треньорът по бокс Захари Мутафчиев: Отношението на Димитър Николов е земно

Димитър Николов е човечен и винаги се вслушва в и помага за разрешаването на проблемите ни. Продължи да го прави и като беше депутат – идва, интересува се.

Така трябва да постъпва всеки народен представител – да не пренебрегва хората, да чува техните проблеми. Отношението му към нас е земно. Поеме ли ангажимент, изпълнява го, сподели Захари Мутафчиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Димитър Николов ГЕРБ-СДС Ангел Минчев Камен Алексиев Николай Михайлов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати