Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Община Горна Оряховица обяви конкурс за коледна картичка

  03.11.2021 15:44
Община Горна Оряховица обяви конкурс за коледна картичка

Конкурс за коледна картичка обявява Община Горна Оряховица. Целта на надпреварата е да се провокира желанието на децата да изработят официалната празнична честитка на Общината. Тя ще бъде изпратена по електронен път към всички институции в Република България и партньори на Община Горна Оряховица. Всички останали картички ще зарадват потребителите на социалните услуги в общината.
В конкурса могат да участват деца и ученици от детски градини и училища на територията на община Горна Оряховица на възраст от 5 до 16 години. Творбите на участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи: от 5- до 10-годишни и от 11- до 16-годиши. Комисия ще оцени и отличи коледните картички на участниците, а наградите ще бъдат разпределени за първо, второ и трето място в двете категории.
От всички получени картички ще бъде избрана една, която ще е официалната картичка на Община Горна Оряховица.
Отличените участници в конкурса ще получат предметни награди.
Картичката трябва да бъде изработена от лист, формат А4, сгънат на две. Вътрешната част на картичката трябва да съдържа коледно пожелание. Към честитката трябва да бъде прикрепена информация за участника (три имена, детско/учебно заведение, възраст, телефон за контакт на ръководителя). Картичката може да бъде изработена с материали и техника по избор.
Крайният срок за участие е 26 ноември 2021 г. 
Информация за конкурса е изпратена до детските градини и училищата в общината. 


Ключови думи
конкурс Община Горна Оряховица коледна картичка
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати