Вторник, 17 Май 2022
            
Избори 14 ноември 2021

Експортният директор на „Захарни заводи“ Борислав Ангелов: Номер 7 в бюлетината ще бъде изборът на разумните десни хора

  26.10.2021 11:40
Експортният директор на „Захарни заводи“ Борислав Ангелов: Номер 7 в бюлетината ще бъде изборът на разумните десни хора

Противопоставяме се на левите и популистки действия, категоричен е успешният мениджър

Просперитетът на всеки човек идва с образование и работа, а не със социални помощи,  категоричен е кандидатът от листата с номер 7 на Национално обединение на десницата Борислав Ангелов.

37-годишният експортен директор на „Захарни заводи“ – Горна Оряховица е категоричен, че само десни действия водят до разумно, смислено и устойчиво бъдеще.

„Лявото приспива инициативността, кара хората да мислят, че някой им дължи подкрепа, а стремежът им е да отговорят на условията за социални помощи, вместо да се стремят към лични постижения и развитие“, коментира младият мениджър, който освен икономист е също политолог и магистър по дипломация и международни отношения, както и глава на чудесно семейство.

„Дясното казва - без образование и надграждане няма личностен просперитет, правата не могат да вървят без задължения, а в основата на ценностите са вярата, семейството и националното достойнство. В днешно време, за да отстояваш ценностите на десницата, трябва да имаш смелост. Когато всички бягат от това, ние се заявяваме ясно“, коментира Борислав Ангелов.

Националното обединение на десницата се противопоставя на левите и популистки действия, категоричен е кандидатът от листата с номер 7. „Цената на газа, цената на тока, цената на горивата, цените на всички стоки, които непрекъснато поскъпват, са резултат от леви политики. Само силна икономически държава може да противодейства на това. Десните хора много добре могат да различат лъжата от истината и в тази кампания ние се обръщаме именно към тях“, коментира Борислав Ангелов.

Популизмът е основният опонент на Национално обединение на десницата, затова номер 7 ще бъде изборът само на разумните и смислени десни хора, обясни Ангелов, според когото присъствието на изявено дясно в парламента, е крайно наложително.


Ключови думи
Национално обединение на десницата
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати