Петък, 30 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Избори 14 ноември 2021

Почетният гражданин на Горна Оряховица Светла Златева е кандидат за депутат в листата на „Национално обединение на десницата”

  13.10.2021 11:46
Почетният гражданин на Горна Оряховица Светла Златева е кандидат за депутат в листата на „Национално обединение на десницата”

Жребият определи 7 да е номерът в интегралната изборна бюлетина на кандидатите за президент и вицепрезидент, и кандидатите за народни представители от Национално обединение на десницата.

Във Великотърновския район, обединението, в което си партнират Републиканци за България и председателстваната от д-р Петър Москов партия КОД, регистрира 12-членна листа.

Водач отново е председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов, който още от 2009 г., когато бе мажоритарният избор на жителите в областта, неизменно е представлявал в парламента именно великотърновския район.

Втори е философът и психолог Пламен Маринов, който е мениджър в национален телеком.

Великотърновският юрист с богат административен опит и лична кауза да защитава правата на гражданите Андрей Маринов, е трети.

Четвъртата позиция е за ветеринарния лекар от Полски Тръмбеш и един от най-авторитетните специалисти в своята сфера д-р Красимир Кирилов.

Уважаваният учител по биология и химия от старата столица Снежана Стефанова е пета.

На шесто място е предприемачът и производител на прочутата павликенска боза Фикред Ферадов.

Наталия Шулика – медицински работник, икономист и управител на сдружение, борещо се със зависимости, е на седмата позиция.

Почетният гражданин на Горна Оряховица Светла Златева заема осмото място в листата на Национално обединение на десницата. Светла Златева е петкратен световен рекордьор по лека атлетика и първият български спортист с олимпийски рекорд.

Деветата позиция е за младия, социално ангажиран предприемач от Павликени Пламен Пенчев, който е собственик на печатница и рекламна агенция.

Търговският директор "Експорт" в Захарни заводи – Горна Оряховица Борислав Ангелов е на десето място в силната листа.

Единадесетата позиция заема собственикът на ИТ компания Николай Драков, който е областен координатор и член на екипа по електронно управление към Републиканци за България.

Дванадесетото място заема Иван Станев, предприемач в сектор Информационни и комуникационни технологии, член на ИС и координатор секторна политика „Електронно управление“ към Републиканци за България.

 


Ключови думи
Светла Златева Национално обединение на десницата листа
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати