Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

ТК „Хемус” организира дарителска кампания за участие в Европейското по пумсе

  06.10.2021 18:35
ТК „Хемус” организира дарителска кампания за участие в Европейското по пумсе

Шест състезатели на горнооряховския клуб по таекуондо „Хемус” са част от проекто-националния отбор за Европейското първенство по пумсе. Шампионатът ще се проведе в Сеишал, Португалия между 19 и 21 ноември 2021 г. Българската федерация по таекуондо ще поеме пълните разходи само на част от националния отбор, за останалите ще трябва съфинансиране.

БФТ ще поеме всички финансови разходи по изпращане и участие в състезанието на треньорите Бисер Христов(Бургас), Румен Димитров (Горна Оряховица) и Христо Върбанов (София). Всички останали участници в първенството е необходимо сами да осигурят финансовите разходи по участие в първенството. При спечелване на медал БФТ ще възстанови всички финансови разходи направени от медалистите. При спечелване на златен медал ще се осигури допълнително финансово стимулиране.

В проекто-националния състав за първенството влизат шест състезатели нас ТК „Хемус". Това  са Йордан Добрев (фристайл пумсе индивидуално и тройка юноши), Денис Ирибаджаков (тройка кадети), Кристиян Стефанов (тройка юноши), Мартина Димитрова (индивидуално кадетки и в тройка), Светла Александрова (тройка кадетки с Мартина Димитрова), Милица Петрова (жени 18-31 години), Румен Димитров треньор и състезател мъже до 50 години отборно тройка.

За да подсигури участието им клубът организира дарителска кампания за набиране на средства. Всеки, който желае да подкрепи спортистите, може да го направи по сметката на Сдружение клуб по таекуондо „Хемус” - Горна Оряховица. Основание: дарение за Европейско първенство по таекуондо. Номерът на сметката е BG75STSA93000025741473.

Всички събрани средства ще бъдат оповестени публично и ще се използват за обезпечаване на участието на горнооряховските таекуондисти на Европейското.

За контакти: Румен Димитров - президент и старши треньор на ТК „Хемус” - Горна Оряховица. Телефон: + 359 886 555 994; имейл: [email protected].

Спортна зала „Никола Петров”, град Горна Оряховица.


Ключови думи
таекуондо Хевус Румен Димитров
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати