Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Спорт

„Етър“ в пълен състав и пълна готовност срещу „Нефтохимик“

  02.10.2021 06:22
„Етър“ в пълен състав и пълна готовност срещу „Нефтохимик“

 „Етър” най-после ще бъде в пълен състав за предстоящия мач срещу „Нефтохимик” от 12-ия кръг на Втора лига. „Болярите” приемат бургазлии от 18:00 ч. днес на стадион „Ивайло”.

Изтече наказанието от един мач на централния защитник Мариян Иванов и той се завръща в игра. Контузените футболисти вече се завърнаха в строя, така че старши треньорът Веселин Великов ще може да разчита на всичките си играчи.

Етърци са амбицирани да продължат силната серия, която изведе тима до дележ на първото място заедно с „Хебър”. В продължение на 714 минути отборът не е допускал гол във вратата си в мачовете за първенството и за купата.

Целта е да не се допуска подценяване на съперника, въпреки че се намира на предпоследното място с едва 5 точки. Междувременно съперникът привлече доскорошния играч на „Етър” Венелин Филипов. 31-годишният защитник е пристигнал в „Нефтохимик” по изричното желание на старши треньора Людмил Киров. Опитният играч все още не е подписал договор с клуба, като това е само въпрос на формалност, и до днес ще е стане ясно дали ще може да излезе срещу „виолетовите” на стадион „Ивайло”.

Билетите са на цена 6 лв., а за ученици и пенсионери по 4 лв. и ще се продават от 15 ч. във фенмагазина. Касите ще отворят в 16 ч., а час по-късно – и входовете на стадиона.

След мача с „нафтата” предстои пауза в първенството заради световните квалификации. После обаче за етърци предстои много трудна серия с „мачове на истината” – гостувания на „Струмска слава” (Радомир) и „Спартак” (Варна), домакинство на „Септември” (София) и гостуване на същия отбор за Купата на България. За целия октомври „Етър” има само един домакински мач – на 24.10. на „Септември”./ сн. www.etarvt.,bg - Анатолий Йорданов


Ключови думи
Етър Нефтохимик
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати