Понеделник, 15 Nov 2021
            
Велико Търново Светски

Певицата Петя Маринова успешно съчетава майчинството, ученето и музикалната кариера

  17.08.2021 10:19
Певицата Петя Маринова успешно съчетава майчинството, ученето и музикалната кариера

Още една талантлива млада великотърновска певица, която от скоро е и горда майка, успява да съчетава грижите по малкия си син с музикалната кариера. Петя Маринова и нейната половинка станаха родители преди малко повече от година.

Петя, една от изгряващите звезди на музикалната клубна сцена, вече има доста планирани участия. Още с първите си появи преди време, тя се превърна в любимка на ценителите меломани и любителите на нощния живот. Мнозина предричат огромен успех на гласовитата красавица.

Петя Маринова ще пее отново във Велико Търново на 21 и 28 август.

Наред с майчинството и музиката, певицата се е заела и със задачата да довърши образованието си, което се наложило да прекъсне. Тази година талантливата изпълнителка подготвя своето дипломиране като магистър по "Поп и джаз музика" в НБА.

Наскоро друг млад вокален талант – великотърновската певица Християна Цветкова, също се завърна на сцената, след като стана майка. А пример как майчинството може да се съчетава с професионалните изяви, първа даде победителката от „Гласът на България“ Стелияна Христова.


Ключови думи
Петя Маринова Стелияна Христова Християна Цветкова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати