Събота, 01 Oct 2022
            
Велико Търново Светски

Петя Маринова е новото лице на родната пиано бар сцена

  28.06.2021 10:29
Петя Маринова е новото лице на родната пиано бар сцена

Младата великотърновска певица Петя Маринова ще направи своя официален дебют на пиано бар сцената у нас.

Талантливата изпълнителка е най-новото попълнение в екипа на популярния търновски музикант Петко Савов и дава сериозна заявка да се превърне в любимка на почитателите на нощния клубен живот.

Нейните премиерни участия ще се състоят в самото началото на следващия месец, в един от популярните търновски лайв клубове.

Точните дати на вечерните й концерти са 2-ри и 3-ти юли. Петя Маринова ще излезе на сцената заедно с младия изпълнител Стефан Стоев, а аранжиментите и съпроводът ще са дело на Савов.

Организаторите на събитието обещават горещо парти, изпълнено с много любима музика и емоции.

Петя Маринова е родом от Велико Търново. Завършила е "Музикална педагогика" във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий", а тази година предстои да се дипломира и като магистър по "Поп и джаз музика" в Нов български университет.

Харизматичната изпълнителка няколко сезона е била част от състава на музикално - драматичен театър "Константин Кисимов", където участва в различни мюзикъли, оперети и класически концерти. През 2018 година напуска състава на Търновската оперета и започва да се занимава с поп и джаз изкуство.

Певицата обещава много участия и изненади, а Савов допълва, че младата поп дива ще бъде сред редовно гостуващите изпълнители в клуба.


Ключови думи
Петя Маринова Петко Савов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати