Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Възраждат турнира по стрийтбол в Поликраище

  09.07.2021 10:35
Възраждат турнира по стрийтбол в Поликраище

След прекъсването в ковидната година възстановяват традиционния турнир по стрийтбол, който носи името на основателя на баскетболната школа в Поликраище Живко Коларов. Тазгодишното издание на турнира е в памет на Румен Тодоранов – последния спомоществовател на баскетболната игра в Поликраище, след чиято смърт вече няма и баскетболен клуб в селото.

За да почетат паметта на Румен Тодоранов, съпругата му Марияна и треньорката Маринела Агаларева са амбицирани да възродят турнира в деня на празника на Поликраище – 25 юли. Състезанието е за подрастващи до 18 години и мъже и жени над 18 г. Започва в 10 часа на обновеното игрище в центъра на селото. Записвания се правят на play.fiba3x3.com или на място до половин час преди започване на състезанието. Водещ на спортното шоу ще е Данаил Киров. Игрището е осветено, така че баскетболният празник може да продължи до късно.

Маринела Агаларева, която вече е треньор в БК „Локомотив”, си е поставила за цел да не позволи изчезването на дамския баскетбол от региона и се опитва да изгради женско направление при „железничарите”. Записват се момичета, родени 2010/2011 година на телефон 0886442488 или в Спортната зала.


Ключови думи
стрийтбол Поликраище Маринела Агаларева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати