Понеделник, 27 Дек 2021
            
Горна Оряховица Други

Брадата агама, пони и още десетки прекрасни животинки дефилираха в двора на ОУ „Иван Вазов” в парад на домашните любимци

  16.06.2021 20:15
Брадата агама, пони и още десетки прекрасни животинки дефилираха в двора на ОУ „Иван Вазов” в парад на домашните любимци

Забавление, удоволствие и вълнение е основната съставка на всяко обучение. Лятната академия в ОУ „Иван Вазов“ ежедневно и целодневно предлага именно това, като прави  учебния процес увлекателен и приятен дори в ту в мрачните и дъждовни, ту горещи юнски дни.

Изложение на тема „Аз се грижа за моя домашен любимец“ се състоя в двора на ОУ „Иван Вазов“. Над 72 домашни любимци дефилираха в двора на училището. Домашните любимци в едно семейство може да са много, но не са толкова разнообразни колкото любимците, за които полагат грижи възпитаниците на ОУ „Иван Вазов“. На изложението децата представиха своите очарователни любимци, а гостите успяха да се забавляват с присъстващите пинчери, териери, ретрийвъри, булдог, чихуахуа, котки, папагали, морски свинчета, хамстери, зайчета, пони и брадата агама. Всеки участник в изложението получи награда и сертификат за участие. Събитието бе организирано с любезното съдействие на Ветеринарна клиника „М-Практис", които изненадаха стопаните и техните животните с аксесоари, здравословни лакомства и различни видове био- и безглутенови храни за домашните любимци.

Ученици, родители, учители и гости се забавляваха заедно. „Забавлението има положителен ефект върху нивата на мотивация. Ако опитът е забавен, обучаемите ще останат любопитни и ще продължат да се връщат за още в родното училище“, споделиха  собствениците на „М-Практис“ – ветеринарните лекари Божана и Димитър Мирчеви пред възпитаниците на ОУ „Иван Вазов“.

 


Ключови думи
ОУ Иван Вазов домашни любимци Лятна академия
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати