Петък, 27 Авг 2021
            
Горна Оряховица Други

Въвеждат временна организация на движението за Празника на Горна Оряховица

  27.05.2021 09:40
Въвеждат временна организация на движението за Празника на Горна Оряховица

Временна организация на движението се въвежда по време на провеждане на тържеството по повод Празника на Горна Оряховица. На 29 май (събота) от 17.45 ч. до 23.00 ч. се затваря за движение участъкът от ул. „Цар Освободител“ - от кръстовището с ул. „Георги Измирлиев“ до кръговото кръстовище с ул. „Св. Княз Борис Първи“ и ул. „Иван Вазов“. От 6.00 ч. до 23.00 ч. затворен за движение на автомобили ще бъде и участъкът от ул. „Александър Стамболийски“ от кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“ до кръстовището с ул. „Пирот“.
Служителите на РУ „Полиция“ на МВР – Горна Оряховица ще оказват пълно съдействие при осигуряване и спазване на временната организация на движение.
В празничния 29 май от 16.00 ч. на сцената на пл. „Георги Измирлиев“ ще започне танцовият спектакъл на Балетна школа „Грация“. От 17.00 ч. в Зала 1 на Общината започва тържествената сесия, на която ще бъдат връчени отличието за „Почетен гражданин“ и наградите за принос в различните сфери. Заседанието ще бъде предавано онлайн на видеостена на сцената на пл. „Георги Измирлиев“.
След сесията, пред сградата на Общината ще бъде издигнато знамето на Горна Оряховица, а кметът инж. Добромир Добрев ще поздрави всички жители и гости на града.
Празният концерт ще започне в 19.00 ч. Участие в програмата ще вземат младите таланти от вокалната школа при НЧ „Напредък – 1869“, група „Конкурент“, Ицо Хазарта и Георги Христов.
По традиция празничният ден ще завърши с пиро-музикален спектакъл.


Ключови думи
Празник на Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати