Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Концерт и атрактивен пиротехнически спектакъл сложиха финал на празничния ден на Горна Оряховица

  30.05.2022 10:35
Концерт и атрактивен пиротехнически спектакъл сложиха финал на празничния ден на Горна Оряховица

Много музика предложи концертът, подготвен за празника на Горна Оряховица. Маратонът започна с изпълнение на атрактивните музикантите от духов оркестър „Джуниър бенд“. След тях на сцената се качиха изпълнителите от Вокална формация „Оренда“ и Вокален състав „Графити“ при НЧ „Напредък – 1869“. Ръководени от вокалния педагог Аделина Колева, музикалните таланти, подгряха подобаващо публиката за изпълненията на рок група „Диана експрес“. Повече от час Митко Щерев, Илия Ангелов и компания направиха музикална разходка на публиката през златните хитове на групата. На сцената звучаха „Душа“, „Северина“, „Есен“, „Признание“, преминаха през култовата музика от филма „Осъдени души“, за да завърши с емблематичната „Наследство“ или по-популярна като „Две праскови и две череши“. Изпълненията на „Диана експрес“ бяха музикално удоволствие за феновете на групата, които пяха заедно с музикантите до край.
След това ритъмът на сцената рязко се смени, защото на нея се качиха Павел и Венци Венц. Скандиранията на почитателите им бяха завидни и успешно се конкурираха с мощното озвучаване на сцената. Публиката не спря да пее с тях от първата до последната песен.
На финала на празничния ден публиката имаше възможността да се наслади на екзотичен пиро-музикален спектакъл. Небето над Горна Оряховица бе озарено от светлини под звуците на култовата песен на Рейнбоу „Can’t Let You Go“.

Информация от https://www.g-oryahovica.bg/


Ключови думи
празник на Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати