Четвъртък, 06 Яну 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Ивайло Йорданов подаде първия пас в турнира „Грабни Купата” в Горна Оряховица

  22.05.2021 15:39
Ивайло Йорданов подаде първия пас в турнира „Грабни Купата” в Горна Оряховица

Горна Оряховица приема третия етап от най-големия аматьорски турнир по футбол „Грабни Купата”. 16 отбора ще играят на 22 и 23 май на стадион „Локомотив”, за да излъчат два, които ще участват във финала на турнира в Албена през есента. Сред записаните за участие има четири тима от Горна Оряховица – „Мечо Пух”, „Нереаличи”, „Бохемите” и „Горно Рио”, както и отбори от Русе, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Севлиево, Сливен и София.

В откриването и тегленето на жребия се включиха кметът инж. Добромир Добрев, заместникът му Стефчо Алипиев, председателят на Зоналния съвет на БФС Бончо Генчев и легендата на българския и горнооряховския футбол Ивайло Йорданов, който подаде и първият пас в турнира.

16-те отбора са разделени в четири групи. На четири полета е разделен и стадион „Локомотив”, като се играе едновременно на четирите терена. Отборите са по 5 полеви играчи плюс вратаря, с още 4 смени. Играят се две полувремена по 15 минути. Първите два тима от всяка група утре продължават на четвъртфинали. Около обяд се очаква да бъде и финалът, а стигналите до него два отбора ще играят и в заключителния етап на турнира в Албена.


Ключови думи
турнир Грабни Купата Локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати