Събота, 01 Oct 2022
            
Избори 2021

Димитър Николов в Поликраище: Хората и работните им места са най-важни

  17.03.2021 15:45
Димитър Николов в Поликраище: Хората и работните им места са най-важни

Трябва да опазим живота и здравето на хората и техните работни места, а икономиката жизнена.
Това каза днес във фирмите „Гранд Комерс“ ООД и „Алко БГ“ ЕООД в Поликраище кандидатът за народен представител от Коалиция ГЕРБ – СДС Димитър Николов. Собствениците на „Гранд Комерс“ ООД Виляна Игнатова и Цветомир Игнатов са създали модерно производствено предприятие в сферата на захарните изделия. Негова продукция има не само на българския, но и на чуждия пазар. Като човек, чийто съзнателен живот също минава в частния сектор, се радвам на предприемчиви млади хора с визия и концепция за развитие. А когато визията на частен инвеститор срещне подкрепа, нещата се получават така, както трябва да се получават, заяви Николов.
Поликраище за своя база избра и „Алко БГ“ ЕООД. Дружеството е водещо в шивашката промишленост, като продукцията му е ориентирана както към българския пазар, така и експортно. При нас работят хора не само от селото, но и от Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, разказа собственикът Нина Узунова.
Пред екипа и на двете фирми Димитър Николов сподели, че предлаганата управленска програма е с ясно начертана посока, гарантираща предвидимост.
Да можеш да разчиташ на партньорите си е от огромна важност в бизнеса, каза още Николов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Димитър Николов ГЕРБ - СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати