Неделя, 13 Юни 2021
            
Велико Търново Избори 2021

Мениджърът Пламен Маринов е осми в листата на Републиканци за България

  14.03.2021 14:20
Мениджърът Пламен Маринов е осми в листата на Републиканци за България

37-годишният Пламен Росенов Маринов, който е осми във великотърновската листа на Републиканци за България, е философ и педагог по образование, изкушен от психологията. В момента завършва магистратурата си по психология и е решен да продължи да изследва темата за човешката същност. Изключително удовлетворен е от факта, че в своята програма ПП „Републиканци за България“ отделя специално внимание на сфера като психологията и психичното здраве.

Пламен Маринов, който е родом от Павликени, но от години живее във Велико Търново, е мениджър в национален телеком, а зад гърба си има солиден опит като предприемач. Във времената, преди Ковид да удари ресторантьорския сектор, бил собственик на известна пицария в един от големите великотърновски квартали. Но дори и в нормалните за бранша години, от преди локдауните, условията за малкия и среден бизнес у нас били нелеки, споделя младият мъж.

На личния му опит определено може да се вярва – управлявал е собственото си заведение през близо 10, от общо 20-те години, в които е работил в сферата на хотелиерството и ресторантьорството „Държавата е длъжник на предприемчивите българи“, категоричен е той.

На бизнеса е необходима спешна промяна и именно в мерките за подкрепа на малките семейни бизнеси, предвиждани от Републиканци за България, Пламен Маринов открива решение за редица от проблемите, които е срещал.

Разширяване обхвата на патентния данък, в полза на дребните търговци, занаятчиите и хората от различни семейни начинания, е една от важните икономически мерки, записани в програмата на партията. По думите на Пламен Маринов, така хората ще имат възможност да развиват бизнеса си по-добре, да се намалят ангажиментите и разходите за администриране и счетоводство. Това, от своя страна, ще ограничи и корупцията, която според търговския мениджър, е един от бичовете за бизнеса у нас, включително и на регионално ниво. В платформата на Републиканци за България има още редица реални мерки за подкрепа и създаване на възможности за развитие на младите, предприемчиви хора.

Конкретни мерки се предвиждат и за стимулиране на спорта, още от най-ранна възраст. Това е нещо особено важно за Пламен Маринов, който, като юноша е бил златен медалист от републиканско първенство по волейбол, а в продължение на повече от 8 години, се е състезавал в баскетболни клубове като „Етър“ и „Черно море“. Днес тези спортове са негово хоби и страст, интересува се от всичко, свързано със спортната сфера. Пламен Маринов е убеден, че масовият детски спорт е здраве, дисциплина, а също и превенция на противообществени прояви. Заради конкретните си далновидни мерки във всяка една област, Републиканци за България са истинска алтернатива за едно добро и полезно управление на страната.

Листата на ПП „Републиканци за България“ е под номер 21 в изборната бюлетина, а Пламен Маринов може да бъде подкрепен преференциално с номер 108.

 


Ключови думи
Републиканци за България Пламен Росенов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати