Понеделник, 03 Яну 2022
            
Горна Оряховица Избори 2021

Експортният директор на горнооряховския завод за захарни изделия Борислав Ангелов е трети в листата на Републиканци за България

  10.03.2021 21:01
Експортният директор на горнооряховския завод за захарни изделия Борислав Ангелов е трети в листата на Републиканци за България

Млад човек с респектиращи професионални постижения е на трета позиция в листата на ПП „Републиканци за България“ във Велико Търново. 36-годишният Борислав Ангелов е търговски директор „Експорт“ в големия горнооряховски завод за захарни изделия.

За почти три години, със своята работа и заедно със страхотния си екип, е успял да допринесе много за благоприятното финансово състояние на предприятието. Екипът му от млади и образовани търговци е разширил пазарите, развива и поддържа отлични отношения с големи ключови дистрибутори в Румъния, Германия и др. Установил е нови партньорства в Босна и Херцеговина, Испания, Италия, Словакия, Мароко, Виетнам, Хонконг.

Предишният му опит на ръководни позиции в големи световни търговски вериги, също впечатлява с резултати. Точен, коректен и с чувство за хумор, на него можеш да разчиташ – така, неизменно, хората описват Борислав Ангелов.

Добре свършената работа е нещо, което му носи огромно удовлетворение, затова работи сърцато. Със същата нагласа, младият мъж участва и в предизборната кампания.

Състрадание, честност и постоянство, са онези ценности, от които се нуждаем като общество, вярва успешният мениджър. Борислав Ангелов не крие, че несправедливостите, спохождащи добри хора, го правят нещастен. Държава с правила, които се спазват, е отговорът на множеството наболели въпроси, според него.

„Не е достатъчно човек да е наблюдател, нужно е всеки да поеме отговорност и да действа, заедно със съмишленици, за справяне с нерешените въпроси и с тежките проблеми в обществото и страната ни“, обяснява Ангелов своята мотивация да се присъедини към Републиканци за България и да бъде част от кандидатите в листата с номер 21. Да бъде полезен с компетенциите, уменията и опита си, както и с позитивната си енергия и отношение, е желанието му.

Демографският срив, остарялата и некачествена инфраструктура, раздутата държавна администрация, липсата на независими институции, са сред най-неотложните проблеми пред обществото ни, според Борислав Ангелов.

Наред с икономическото си образование, Ангелов е и магистър по дипломация и международни отношения и бакалавър по политология.

Неадекватната външна политика, спрямо съседни страни и спрямо част от големите геополитически играчи, както и липсата на комуникация и грижа за българските общности, извън пределите на страната ни, са теми, по които спешно трябва да се вземат мерки. „Липсва представителство на българските граждани, живеещи в чужбина“, обяснява Борислав Ангелов, който вижда решение на много от проблемите в програмата на Републиканци за България.

Успешният млад човек е глава на великолепно семейство, с което не крие, че много се гордее. „Няма по-смислено и важно нещо от здраво и щастливо семейство“, споделя 36-годишният Борислав, който с охота разказва за съпругата си Людмила и 8-годишния им син Христо.

Подкрепата за двойки с репродуктивни проблеми е друга от темите, на които Борислав Ангелов би посветил много усилия, като част от парламентарната група на Републиканци за България.

Листата на ПП „Републиканци за България“ е под номер 21 в изборната бюлетина, а Борислав Ангелов може да бъде подкрепен преференциално с номер 103.


Ключови думи
Републиканци за България Борислав Ангелов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати