Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Избори 2021

Цветан Цветанов представи листата на „Републиканци за България“ за област Велико Търново

  01.03.2021 12:17
Цветан Цветанов представи листата на „Републиканци за България“ за област Велико Търново

Листата, с която партията му „Републиканци за България“ ще се яви на парламентарните избори в област Велико Търново, представи днес Цветан Цветанов. Както стана ясно още преди няколко дни, водач е самият той.
Втори е Стефан Дойкин от Елена. 34-годишният Дойкин е учредител на ПП „Републиканци за България“, финансист, координатор на секторна политика „Финанси и управление на средства от ЕС“.

36-годишният Борислав Ангелов е трети. Той е магистър по финанси, има и магистърска степен „Дипломация и международни отношения“, бакалавър по „Политология“. Търговски директор "Експорт" е в Захарни заводи – Горна Оряховица.

Четвърта е Вероника Сивриева от гр. Бяла Черква, на 27 години, мениджър в частна фирма. Пети е ветеринарният лекар д-р Красимир Кирилов, който е представител на Полски Тръмбеш в листата. След него е Фикред Ферадов, на 38 години - собственик на търговски обекти и производствено предприятие в Павликени. На седма позиция е Пламен Маринов (35 г.) – предприемач, собственик на малък семеен хотел във Велико Търново и на автомобилен сервиз. Следва великотърновецът Пламен Атанасов – 37-годишен, мениджър продажби в национален телеком.
Учителката в ОУ „П. Р. Славейков“ във Велико Търново Снежана Стефанова е на девета позиция. Десети е Мартин Димитров – 35-годишен, собственик на търговско предприятие. След него в листата е 38-годишният юрист от Велико Търново Андрей Маринов, който е главен експерт в район "Средец" към Столична община.
Александър Петров е най-младият член на листата. На 21 г. – III курс студент по Изобразително изкуство във ВТУ. Следва Елка Петрова – служител в търговска фирма. На 14-то място е Николай Драков, на 35 г. – областен координатор на ПП „Републиканци за България“, член е на екипа по електронно управление в партията. Петнадесети е Иван Станев – предприемач в сектор информационни и комуникационни технологии. На 16-та позиция е Деян Димов – 40-годишен, експерт по киберсигурност.

Цветанов подчерта, че сред приоритетите на „Републиканци за България” са изграждането на магистрала „Хемус” и пътя Русе – Велико Търново, електронното управление, съдебната реформа, решаване на проблемите в сектор „Земеделие”.


Ключови думи
Републиканци за България Цветан Цветанов листа Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати