Събота, 01 Oct 2022
            
Избори 2021

Димитър Николов се срещна с жители на кв. „Пролет“

  12.03.2021 10:29
Димитър Николов се срещна с жители на кв. „Пролет“

Среща с жители на най-големия квартал в Горна Оряховица – „Пролет“, проведе третият в листата на Коалиция ГЕРБ – СДС за област Велико Търново Димитър Николов. Николов им разказа за себе си като издател, общественик и личност. Сподели, че през изминалия мандат в града и общината е свършено повече, отколкото за предишните 30 г. Като човек, чийто живот е свързан със спорта, Николов не скри гордостта си с последователната политика по отношение на младите хора и спорта.

Младежката енергия е едно от нещата, които най-силно ме стимулират, каза Димитър Николов.
На срещата бе и Даниел Костадинов. Според него Димитър Николов е откровен, честен човек, който изпълнява всеки поет ангажимент.
Димитър Николов е един достоен кандидат, категоричен бе Даниел Костадинов.

Тази оценка, дадена ми от Даниел Костадинов, ме мотивира и задължава. Даниел е човекът, който през 2015 г. ме покани да се включа в листата с кандидати за общински съветници в Горна Оряховица. Той е и моят предшественик на поста председател на Общинския съвет, а към днешна дата е негов зам.-председател, сподели Димитър Николов. Като председател на местния парламент, когато е в интерес на нашите съграждани, винаги съм готов на диалог с представители на всички политически формации, допълни още кандидат-депутатът.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Димитър Николов ГЕРБ - СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати