Сряда, 05 Яну 2022
            
Избори 2021

Станислав Стоянов, кандидат за народен представител от ГЕРБ - СДС: Имам енергия и увереност, че мога да работя успешно за Велико Търново и региона

  09.03.2021 16:00
Станислав Стоянов, кандидат за народен представител от ГЕРБ - СДС: Имам енергия и увереност, че мога да работя успешно за Велико Търново и региона

Станислав Стоянов e икономист, предприемач и народен представител  в 44-ото Народно събрание. От 9-годишен живее във Велико Търново. Гради своя семеен бизнес през последните 20 години.
Успешният великотърновец е кандидат за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС и за 45-тото Народно събрание. За времето, занимавайки се активно с политика, Стоянов успява да натрупа опит в области, които са приоритет както за Старата столица, така и за цялата ни страна.
За настоящата кампания споделя:
„Заставам открито пред вас. Радвам се, че успях да свърша полезни неща за страната и великотърновския регион. Въпреки усилията някои проблеми не успяха да намерят решение в досегашния формат на Народното събрание. Кризата завари Европа и света неподготвен и забави темпото на прогреса за всички обществени сектори, но знам, че в следващия парламент ще възстановим баланса“.
Станислав Стоянов е на четвърта позиция след водача на листата за региона проф. д-р Костадин Ангелов. За изборния процес той смята, че най-важно е доверието на гражданите без значение дали наричат това съревнование, битка или борба. За него целта е да покаже пред хората своите мечти, идеи и програми за доброто управление и развитие на региона и страната. В основата на правилните решения е да се води непрекъснат диалог – с близките, с хората в квартала, с хората от града или селата, с представителите на бизнеса, с представителите на различните видове сдружения и организации, с институциите. „Дори когато се вслушаме и чуваме нашите опоненти ние вървим по най-правилният път, защото само когато имаш всички гледни точки можеш да стигнеш до най-добрите решения за регионите и страната“, споделя още той.
Коалиция ГЕРБ-СДС избира за втори път да се довери на вижданията и мотивите за работа на Станислав Стоянов. За него демократичният десен профил на коалицията е гарант за бъдещето на страната ни и собствените му разбирания за постоянство, възможност за реализация и успешен бизнес и признава: „Не е лесно да вярваш, че във времена на световни катаклизми, пандемии и несигурност твоите близки, приятели и съграждани ще живеят отлично, без грижи за ежедневието, но също така съм убеден, че само собствените ни усилия – обединени, могат да ни приближат до по-доброто бъдеще“.
Енергичен и убеден в резултатите на ежедневната работа, Стоянов се фокусира върху продължението на добрите инициативи, започнати е предходния мандат. Уверен е, че пред страната ни предстоят сериозни предизвикателства, които изискат отдаденост и много работа. „Трябва да продължим да реформираме изостаналите сектори, да привличаме инвестиции, да осигуряваме работни места, да повишаваме доходите на хората. Животът обаче ми е доказвал многократно, че сам човек трудно може да постигне нещо съществено и значимо. Затова трябва да го направим заедно. Отново!“- категоричен е Стоянов.
Подкрепяйки Станислав Стоянов в това важно съревнование, като отбележите в интегралната бюлетина или на машината за гласуване номер 28 на коалиция ГЕРБ/СДС, вие се доверявате на опитен общественик и човек, който с всички свои инициативи работи за успеха на великотърновски регион.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ - СДС Станислав Стоянов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати