Сряда, 05 Oct 2022
            
Велико Търново Спорт

Ректорът на ВТУ се срещна с национални състезатели

  05.02.2021 14:12
Ректорът на ВТУ се срещна с национални състезатели

Ректорът проф. д-р Христо Бонджолов се срещна с национални състезатели, завоювали титли и слава за България и за Великотърновския университет.
Проф. Бонджолов поздрави младите спортисти за големите им постижения.
„Знам колко е трудно и какви усилия изисква всеки един успех, всяка една победа и всяка една титла. Благодаря ви, че защитавате авторитета и името на Великотърновския университет като спортен център за подготовка на кадри. В условията на пандемия е много трудно да се подготвите за състезания, да намерите мотивация и да продължите да побеждавате, но се знам, че всички вие имате силен дух, който ви помага да се справяте с предизвикателствата на живота. Вие сте пример за останалите студенти. Ще продължа да помагам на спорта в нашия университет“, обърна се ректорът към талантливите спортисти.
Националната състезателка на България по волейбол Велина Кансъзова подари на проф. Христо Бонджолов спортен екип с логото на Великотърновския университет.
На срещата присъстваха Тинко Банабаков – бронзов медалист от Еврошампионата по бокс за мъже за 2018 г. Златен медалист в категория до 52 кг на Държавното първенство на България по бокс за мъже за 2018 г. Четирикратен носител на приза „Спортист на Велико Търново”; Деян Гемижев – национален състезател по лека атлетика, носител на приза „Спортист на Велико Търново” за 2020 година; Велина Кансъзова – национална състезателка по волейбол. Играе на поста либеро. Докторант към катедра „Теория и методика на физическото възпитание“; Полина Цонкова – докторант към катедра „Теория и методика на физическото възпитание“, хоноруван преподавател по народни танци.


Ключови думи
проф. Христо Бонджолов среща национални състезатели
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати