Вторник, 20 Апр 2021
            
Други Елена

С томбола с награди стимулират изрядните данъкоплатци в Елена

  18.01.2021 11:00
С томбола с награди стимулират изрядните данъкоплатци в Елена

От днес, 18 януари, стартира плащането на местните налози в община Елена. Кметът инж. Дилян Млъзев спази и тази година традицията да бъде първият данъкоплатец за 2021 година, като пожела повече приходи в местната хазна.
Данъчно задължените лица могат да заплатят дължимите данъци и такси на каса в Община Елена - в брой и чрез ПОС терминал, чрез банков превод по сметка на Общината, в офис на „Изи пей“ АД и чрез пощенски запис.
Отново на предплатилите за цялата 2021 г. се прави отстъпка в размер на 5%.
За втора поредна година Община Елена организира томбола за платилите задълженията си до края на месец април 2021г. Приходната администрация в града отчита положителния ефект от нея и затова за тази година се осигуряват повече и по-големи награди.
Право на участие имат граждани и фирми, заплатили в срок до 30.04.2021 г. данък върху недвижимите имоти и такса за битови отпадъци и/или данък върху моторните превозни средства за 2021 г. и нямат просрочени задължения към община Елена от минали години за местни данъци и такси.
За участие в томболата лицата попълват талон с номер и дата на квитанцията за платените задължения и телефонен номер за връзка. За лицата, платили данъците в стая 121, талоните се получават на място и попълнени се пускат в подготвена за целта запечатана кутия.
За платилите чрез Изи Пей и Български пощи желаещи да участват могат да се включат в томболата след получаване на допълнителна информация от посочените по-долу телефони за връзка.
Печелившите талони ще се изтеглят на 13.05.2021 г. в Община Елена
от комисия, в присъствието на нотариус. Община Елена осигурява следните награди: LCD телевизор – 1 бр.; Мултикукър – 1 бр.; Микровълнова фурна – 1 бр.; Скара/барбекю – 1 бр.; Апарат за кръвно налягане – 2 бр.;  Миксер – 2 бр.;  Смарт гривна – 2 бр.; Електрическа кана – 3 бр.; Тостер – 3 бр.; Ютия – 3 бр.;  Кухненска везна – 3 бр.; Грил тиган – 3 бр.
Крайният срок за получаване на наградите от данъкоплатците е 30.06.2021 г., като представят лично печелившата квитанция за платения данък.
Ако спечелилият награда не се яви до крайния срок, тя се връчва на резервен печеливш участник.
В томболата не могат да участват служители на отдел „Местни приходи“ при Община Елена.
Допълнителна информация относно провеждането на томболата може да получите на телефони: 06151 6384; 0879101446.

 


Ключови думи
томбола местни данъци Елена
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати