Сряда, 28 Сеп 2022
            
Свищов Спорт

Футболен клуб „Лато“ дари спечелената купа на кмета на община Свищов

  23.12.2020 09:29
Футболен клуб „Лато“ дари спечелената купа на кмета на община Свищов

В навечерието на най-светлите християнски празници, децата и треньорите на ФК „Лато“ дариха купата, спечелена на международния турнир в гр. Сандански, на кмета на общината Генчо Генчев.
Те благодариха за оказаната неимоверна помощ, подкрепа и съдействие при участие в спортни състезания и мероприятия, като подчертаха, че решението трофеят да бъде дарен е било взето единодушно от всички състезатели.
Генчо Генчев прие с благодарност дарението и със задоволство сподели, че отборът нееднократно се е доказвал на футболните терени, в резултат на което е носител на редица медали и купи.
Кметът изрази своята признателност към треньорите, ръководителите на клуба и на спонсора им Илия Илиев за това, че със своята ангажираност и постоянство възпитават децата на община Свищов в дух на дисциплина, упоритост и колективност.
Във ФК „Лато“ тренират над 50 деца, разпределени в три възрастови групи, като те постигат изключителни успехи през тази година - на международния турнир в Несебър печелят две втори и едно трето място, а в Дряново 2 пъти печелят турнира.

Пожелаваме още много спортни успехи на национални и международни спортни състезания, казват от Община Свищов.


Ключови думи
ФК Лато Генчо Генчев Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати